Gil: “Cs Torrent és exemple de la política útil, moderada i de centre, que té com a únic objectiu el bé comú”

Dimarts, 15 Setembre 2020 12:36 Escrit per  Cs Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 122 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La portaveu de Ciutadans (Cs) en la Diputació de València, Rocío Gil, ha destacat que Cs Torrent és exemple de la política útil, moderada i de centre, que té com a únic objectiu el bé comú”. “Així ho han demostrat donant suport a uns pressupostos necessaris fa uns mesos i així ho estan demostrant ara amb el seu treball constant en les àrees que gestionen a l'Ajuntament després d'arribar a un acord de govern al juny”, ha defensat.

 

La diputada juntament amb els diputats provincials de Cs, Jesús Gimeno i Juan Córdoba, s'ha reunit amb els regidors de Cs Torrent, Raúl Claramonte i Toni Nebot per a “coordinar esforços i millorar el municipi de l'Horta Sud”, ha indicat Gil.

 

Els diputats i regidors també s'han reunit amb l'alcalde Jesús Ros i el regidor Andrés Campos. Posteriorment, els diputats i regidors de Cs han visitat El Vedat on, segons Gil, “hem pogut comprovar la bona gestió de Raúl Claramonte per a mantindre la urbanització neta i segura”.

 

Per part seua, el portaveu de Cs Torrent, Raúl Claramonte, ha explicat que “hem estat revisant inversions de Diputació que afecten les àrees que gestiona Cs com són la de mercats no sendentaris, mobilitat i El Vedat”. En aquesta línia, ha concretat, “els he mostrat el tallafocs del Vedat i els dispositius antiincendis que fan que siga una urbanització segura contra el foc. "Encara més quan posem en marxa, abans que acabe l'any, una Brigada Forestal Permanent”, ha conclòs.

 

Informa Nou Horta. Cs Torrent

Modificat el Dimarts, 15 Setembre 2020 12:36