Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

Dijous, 15 Octubre 2020 15:07 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 64 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb la finalitat de millorar el servei de recollida de fem i facilitar la separació en origen, l’Ajuntament de Torrent posarà en marxa el procés participatiu del Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables. Es tracta d’una iniciativa perquè entre tota la ciutadania s’aconseguisquen els objectius de reciclatge que marca la normativa de residus en vigor recollint i atenent les propostes dels veïns i veïnes.

 

Des del consistori es considera primordial que els col·lectius locals participen en el disseny de millores en el sistema actual, atés que la seua visió és fonamental en l’hora de definir els aspectes rellevants que facen que el sistema dissenyat siga efectiu, eficient i adequat per a totes i tots.

 

Per això, es realitzarà una primera sessió informativa que tindrà lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament el pròxim 22 de setembre a les 19 h. Per a respectar les mesures de seguretat necessàries per la COVID-19, és necessària la inscripció prèvia.

 

El projecte continuarà el 6 d’octubre amb una sessió participativa a la sala de cívica de l’Antic Mercat, després de la qual s’obrirà un període de participació online des del 7 d’octubre fins al 7 de novembre.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dijous, 15 Octubre 2020 15:08