Vox Torrent: "Sol·licitem les factures sobre modernització"

Dimecres, 21 Octubre 2020 13:42 Escrit per  Vox Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 79 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Des de del grup municipal VOX TORRENT fa mesos que estem denunciant les deficiències en infraestructures, deixadesa i brutícia que patim a la nostra ciutat. La manera més gràfica de la qual disposem en els Plens perquè l'equip de govern prenga consciència de l'estat en què es troba Torrent i de les queixes que ens fan arribar els veïns, és a través de la projecció de fotografies mitjançant la instal·lació d'una pantalla en el Ple, com així sol·licitem en l'última sessió. No obstant això, el regidor responsable d'Innovació, Modernització i Noves tecnologies prefereix destinar els diners dels contribuents en altres qüestions i "modernitats" que poc importa als ciutadans.

 

El torrentí vol mostrar el seu enuig i queixes davant els dirigents, de manera directa, clara i eficaç, sense textos altisonants; no obstant això, aquest govern no vol veure'l ni mostrar la seua mala gestió als ciutadans. Així, ja que el regidor de modernització fa gala de ser una "ciutat intel·ligent", hem sol·licitat les factures relacionades amb les actuacions que s'han dut a terme a Torrent, en matèria de modernització. És just que el ciutadà conega quants diners s'ha gastat aquest govern en passos de vianants intel·ligents, en sensors i en altres ineficàcies, en lloc de destinar-ho a assumptes molt més eficients per a la ciutadania.

 

D'altra banda, l'actual situació que vivim ha obligat a realitzar telemàticament les sessions plenàries i les relacionades amb les comissions, la qual cosa ha posat de manifest les manques en aquest sentit; perquè en moltes ocasions hi ha hagut problemes de connexió, d'àudios clars i altres qüestions tècniques, per la qual cosa la instal·lació d'una pantalla resoldria el problema; ja que les dificultats oposades durant les sessions telemàtiques han sigut múltiples i això ha vulnerat i vulnera el dret que tenim tots els grups a exposar correctament les nostres mocions, queixes, preguntes i precs.

 

Informa Nou Horta. Vox Torrent

Modificat el Dimecres, 21 Octubre 2020 13:43