L’Ajuntament de Torrent forma als seus treballadors en el control de la procesionaria i altres plagues

Divendres, 23 Octubre 2020 16:15 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 87 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Es tracta del primer curs d’ endoterapia realitzat per a treballadors d’empresa pública, el qual es va realitzar dimecres passat i va comptar tant amb una sessió teòrica com pràctica.

 

En la sessió teòrica, realitzada en l’Antic Mercat, es van recordar les plagues més habituals on es realitza aquesta tècnica. A més, es van repassar els beneficis que la tècnica aporta tant per a l’arbre com per als veïns de la ciutat, ja que queda reduït el risc d’intoxicació.

 

En la sessió pràctica, realitzada en l’Hort de Trenor, els treballadors van corregir alguns defectes comesos en la utilització de la màquina que s’encarrega de la realització d’aquesta labor. En aquesta sessió, els treballadors van ser dirigits per un professor el qual els va donar consells per a evitar possibles errors que facen que el tractament siga menys efectiu.

 

A més de la realització del curs, l’ajuntament ha procedit a la compra d’una màquina addicional. “Aquesta màquina permetrà agilitar els tractaments i millorar els terminis per a donar un millor servei, a més d’arribar a un número major de pins i arbres de fulla caduca”, ha explicat el regidor d’Espais Públics, Daniel Iserte.

 

Informa Nou Horta. Torrent

 

Modificat el Divendres, 23 Octubre 2020 16:17