Compromís per Torrent alerta sobre una fuita d'aigües fecals al barri de Camí La Nòria

Dimarts, 24 Novembre 2020 16:00 Escrit per  Compromís per Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 136 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Diferents veïns i veïnes de Camí La Nòria han denunciat una fuita d’aigües fecals, en concret al passatge de Sant Joan, que uneix la principal artèria del Barri amb l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana.


Ha estat el propi veïnat de Camí La Nòria el que ha denunciat aquesta situació als grups de l’oposició, en concret a Compromís per Torrent, alertant que el problema està produint-se des de fa una setmana sense que la regidora d’Urbanisme i Via pública haja pres mesures per a solucionar-lo.


“Forta olor fecal i proliferació de panderoles” és el resultat de la falta de manteniment de la xarxa de clavegueram al barri, expliquen des de Compromís, on, a més a més, alerten que no és un problema exclusiu de Camí La Nòria. La falta d’inversions municipals tant en el manteniment de la xarxa de clavegueram, com en la desinsectació i desratització de la mateixa, afecta especialment al centre històric de Torrent i als barris periurbans de la ciutat, ha explicat el Pau Alabajos, portaveu de Compromís.


“El fet que un problema tan greu estiga produint-se des de fa una setmana, en una zona de pas intens de vianants cap a l’estació, prop d’un negoci de restauració i dels propis usuaris de metrovalencia, deixa ben a les clares que el rerefons de la falta d’intervenció del govern municipal de PSOE-Cs en el barri és únicament per motius polítics, on sembla que a Ros li molesta especialment que el veïnat li reclame, des de fa més de 30 anys, el soterrament de les vies del metro, una barrera física que impedeix Camí La Nòria comunicar-se amb Torrent”, ha conclòs Alabajos.

 

Informa Nou Horta. Compromís per Torrent

Modificat el Dimarts, 24 Novembre 2020 16:04