Els alumnes de l'IES La Marxadella tornaran a il·luminar la façana de l'Ajuntament aquestes festes nadalenques

Dimarts, 24 Novembre 2020 16:12 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 64 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Per segon any consecutiu, els alumnes i alumnes del segon curs del Cicle Formatiu de Vídeo, Discjòquei i So de l'I.E.S. La Marxadella donaran forma a la il·luminació nadalenca de la façana de l'edifici consistorial des del pròxim 8 de desembre.

 

D'aquesta manera, "aproximadament vint-i-dos estudiants treballaran durant les pròximes tres setmanes amb tècniques de Píxel Mapping per a regalar a la ciutat de Torrent un xou final -d'uns sis minuts de duració- compost per motius nadalencs innovadors que pretenen sorprendre els veïns de Torrent i visitants", explica el responsable d'Imatge i So del centre, Víctor Pineda. A més, enguany aquest treball formarà part del projecte curricular del cicle.

 

Enllumenat especial en suport del comerç local
Paral·lelament, l'Ajuntament de Torrent disposarà un enllumenat especial orientat a estimular el comerç local i, al mateix temps, a crear un clima positiu per a l'ànim dels ciutadans –que, a causa de la pandèmia, han hagut d'enfrontar circumstàncies realment difícils-. "Aquestes festes farem un esforç excepcional per a respondre i fer costat als nostres comerços i portar l'alegria de Nadal als carrers de Torrent, especialment als més xicotets", explica el regidor de Participació Ciutadana i Festes, José Pascual Martínez.

 

Per tant, durant aquestes dates, s'estendrà la il·luminació decorativa a noves vies de la ciutat, una iniciativa amb la qual s'espera que es propicien unes condicions que ajuden a incrementar l'activitat dels comerços locals, de manera que siguen més visibles i atractius. Igualment, també es pretén crear un ambient que genere alegria i il·lusió a la ciutat, especialment entre els xiquets i xiquetes.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimarts, 24 Novembre 2020 16:13