Tria Torrent: la programació de l'Auditori Vicent Torrent s'obri a la participació ciutadana

Dilluns, 11 Gener 2021 11:34 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 72 vegades
Valora la notícia
(0 vots)
Patricia Espejo Patricia Espejo

La programació de l’Auditori Vicent Torrent per al primer semestre de 2021 reuneix, com és habitual cada temporada, una àmplia i variada oferta cultural que abasta tot tipus de gèneres i públics, des d'espectacles per a públic infantil i familiar fins a títols d'òpera, passant per monòlegs, muntatges teatrals amb actors i actrius de primer nivell o concerts de música clàssica i antiga.

 

Una novetat important en la programació de l’Auditori Vicent Torrent per a aquesta temporada és la possibilitat que es brinda al públic de prendre part en l'elaboració d'aquesta. A través del programa TRIA TORRENT s'ofereix als espectadors un instrument per a triar els espectacles que desitjarien veure en l’Auditori. Així, en aquesta primera edició, es podrà triar entre tres opcions plantejades per a tres espectacles diferents: un monòleg (Pablo dels Reis & Rafa Alarcón, Patrícia Espejo o Jesús Manzano), un espectacle de dansa (“Vigor Mortis”, “Pélvico” o “10 Sonetos”) i un espectacle infantil (“El mag d’Oz” “La Sireneta” o “El geperut de Notre Dame”).

 

En la web de l’Auditori s'ha habilitat un formulari molt senzill obert a tota persona interessada a participar, per a poder votar l'espectacle preferit per a cadascuna de les tres propostes. El formulari estrà actiu fins al 29 de gener i, finalitzat el termini de votació, s'anunciaran els tres espectacles més votats i es posaran a la venda les entrades per a aquests. L’Auditori confia que el programa tinga un bon acolliment i que constituïsca una forma més d'adequar la seua oferta cultural als gustos i inquietuds del seu públic.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dilluns, 11 Gener 2021 11:37