Elisa i Marcela es casen en l'Auditori de Torrent

Dimarts, 12 Gener 2021 13:26 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 66 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Auditori Vicent Torrent està de celebració. Elisa i Marcela es casen. La cerimònia serà a càrrec de la companyia teatral A panadaría.

 

“Elisa i Marcela” és el primer muntatge teatral de la història del Teatre Gallego a abordar la temàtica lèsbica de manera explícita i protagonista i el primer també a posar la història d'aquestes dues dones sobre les taules. L'espectacle és una iniciativa artística que pretén reivindicar la figura d'aquestes dues dones i la necessitat de la defensa de la llibertat i la diversitat sexual.

 

Any 1901, la Corunya. Dues dones es casen a l'església de San Xurxo, una d'elles vestida d'home. Una història de persecucions policials, fugides en diligència, canvis d'identitat i informacions manipulades. Les còmiques de Panadaría presenten una reconstrucció irreverent d'un succés real. Una comèdia musical on el verídic sembla invent. “Elisa i Marcela” és una història d'amor a contratemps.

 

La funció serà el dilluns divendres 15 de gener de 2021 a les 19.30 h. Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de l'espectacle).

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimarts, 12 Gener 2021 13:27