Cs Torrent fa balanç de la gestió política municipal de 2020

Dimecres, 13 Gener 2021 13:33 Escrit per  Cs Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 80 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Ciutadans (Cs) Torrent ha fet balanç de la gestió política municipal de 2020, any en què Cs ha entrat a formar part del govern municipal. “Ha sigut un any molt difícil per la situació de pandèmia, però estem demostrant que Cs sap estar a l'altura de les circumstàncies”, ha assegurat el portaveu de la formació taronja a Torrent, Raúl Claramonte.

 

Els dos regidors de Cs en el municipi de l'Horta, Claramonte i Toni Nebot s'han reunit amb la portaveu adjunta de Cs en Les Corts, Ruth Merino i el diputat autonòmic Carlos Gracia, els qui “han conegut de primera mà el treball governamental de Cs a Torrent”, ha explicat Claramonte.

 

“Els hem traslladat les iniciatives polítiques que estem duent a terme en les nostres àrees competents: mobilitat, transport i consum com són els mercats ambulants per a, sobretot, fer front a la crisi sanitària”, ha informat, al mateix temps que ha destacat “la magnífica coordinació de treball entre els companys de partit de les diferents institucions per a continuar impulsant polítiques en benefici dels torrentins i torrentines”.

 

Per part seua, el portaveu d'indústria i comerç de Cs en les Corts, Carlos Gracia i Ruth Merino, els han concretat “com està treballant Cs davant aquesta situació per a continuar secundant i ajudant als a autònoms, empresaris i pimes en els municipis i en les seues respectives àrees Industrials”, ha declarat Gracia.

 

El diputat autonòmic també ha lloat “la gestió de Cs Torrent: hem pogut comprovar la gran labor que estan realitzant el grup municipal de Ciutadans dins de l'equip de govern, especialment, en matèria de mobilitat i mercats de venda no sedentària”.

 

En la mateixa línia, ha defensat Gracia, “en aquesta situació de pandèmia en la qual és fonamental prendre decisions encertades, es comprova una vegada més que allà on Ciutadans governa, on Cs té presència en les institucions, es fa política útil per a la ciutadania”.

 

Informa Nou Horta. Cs Torrent

Modificat el Dimecres, 13 Gener 2021 13:34