Vox Torrent: "Menys discursos i més eficàcia"

Divendres, 22 Gener 2021 13:59 Escrit per  Vox Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 44 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Des del grup municipal VOX TORRENT hem registrat una moció per a la realització de test massius a la població de la nostra localitat. L'objectiu d'aquesta proposta és la detecció de positius asimptomàtics i salvaguardar la salut dels nostres veïns, per damunt de tot, i, per extensió, l'economia de Torrent. Travessem una situació molt greu, per la qual cosa ens trobem sota un nivell d'alerta 4, sent el màxim segons els indicadors de referència als quals al·ludeix la Resolució de 19 de gener de 2021 de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. En el moment que ens disposem a redactar aquestes línies, les dades que rebem sobre Torrent és d'una incidència de 1.468 casos per cada 100.000 habitants.

 

Davant aquesta gravíssima xifra, i en paraules del nostre portaveu, Salvador Benlloch: “des del grup municipal VOX TORRENT proposem que es duga a terme un garbellat massiu en el nostre municipi, tal com es fa en altres localitats d'Espanya per a previndre els contagis de la Covid-19 de persones asimptomàtiques. Les mesures de contenció com el diagnòstic primerenc i massiu en el seguiment dels casos o l'aïllament, poden ajudar a frenar la malaltia. La localització de les persones asimptomàtiques en la propagació del virus és vital per a pal·liar els efectes del virus a la nostra ciutat”.

 

Per tot el que s'ha dit anteriorment, instem a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública al fet que realitze un garbellat mitjançant test massius a Torrent amb la finalitat de detectar positius asimptomàtics, salvaguardar la salut dels nostres veïns, l'economia de la nostra localitat, alleujar l'augment de pacients en els Centres d'Atenció Primària i previndre el col·lapse hospitalari. Per a això, es pot comptar amb l'ajuda d'altres professionals del sector i fins i tot implicar l'exèrcit i les farmàcies.

 

Informa Nou Horta. Vox Torrent

Modificat el Divendres, 22 Gener 2021 14:00