Compromís per Torrent proposa que el ple municipal és traduïsca simultàniament en llengua de signes

Dilluns, 01 Març 2021 12:15 Escrit per  Compromís per Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 119 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Sol·liciten que durant els plenaris municipals és traduïsca a la llengua de signes el contingut del mateix, de manera que arribe a les persones assistents al plenari i a aquelles que vulguen veure’l a través del canal Municipal de Youtube.


La moció presentada per Compromís parla de fer accessibles els plenaris municipals a tota la ciutadania amb dèficits auditius. Des del mateix grup han destacat que altres pobles de la comarca ja compten amb traducció simultània en llengua de signes. "Torrent, com a segona ciutat de la demarcació de València en habitants, hauria de comptar amb aquest servei" ha indicat el portaveu, Pau Alabajos.


Per a Compromís, "s'ha de continuar treballant en la integració i el dret a la participació social i política de tots els veïns i veïnes de la ciutat". Finalment, també han parlat de la importància de traslladar l'acord a tot el teixit associatiu de Torrent: "aquesta mesura és un pas endavant per a la integració de moltes persones. És important que sàpiguen que ara també tindran dret a formar part de la vida política de la ciutat de forma plena i sense barreres".

 

Informa Nou Horta. Compromís per Torrent