Vox Torrent demana que es modifique les bases del Pla Resistir

Dilluns, 08 Març 2021 10:00 Escrit per  Vox Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 43 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Des del grup municipal VOX TORRENT, i després de revisar les bases per a acollir-se a les ajudes del Pla Resistir, hem detectat que entre els seus requisits es troba l'obligatorietat dels beneficiaris d'estar al corrent de les obligacions tributàries. Aquesta circumstància ha exclòs de les ajudes a infinitat d'autònoms, comerciants, hostalers i microempreses de Torrent; agreujant més si cap, la delicadíssima situació en la qual es troba aquest gremi des de fa un any.

 

Tant un informe jurídic emés per l'Advocacia de la Generalitat Valenciana en data 28 de gener, com una nota informativa de la Direcció General del dia 2 de març, indicaven que, sobre la base de la Llei General de Subvencions i, sent aquesta una situació absolutament excepcional, hi havia l'opció d'eliminar el requisit de trobar-se al dia de les obligacions tributàries.

 

A la vista que l'Ajuntament de Torrent ha fet cas omís i manté aquesta exigència, hem sol·licitat a l'equip de govern que retire immediatament aquest requeriment, la qual cosa permetria incloure a més sol·licitants i alleujar l'agònica situació del sector hostaler i comercial. Així mateix, hem reclamat que es rectifique l'Edicte on apareixen les bases de la convocatòria i s'amplie el termini per a presentar les sol·licituds.

 

Informa Nou Horta. Vox Torrent

Modificat el Dilluns, 08 Març 2021 10:00