Claudia Rubio i Niklas Morales aconsegueixen dos ors i una plata en el XLVIII Campionat d'Espanya sub20 de Pista Coberta

Dijous, 11 Març 2021 09:09 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 50 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'atletisme a Torrent està d'enhorabona gràcies als excel·lents resultats aconseguits en competició pels seus atletes el passat cap de setmana.

 

El primer or el va aconseguir Claudia Rubio el dissabte en la competició de triple salt. Claudia va començar amb un salt de 12,42m amb el qual es va posar en primera posició i va batre la seua marca personal, a més de superar el rècord del club de la categoria. Aquesta increïble marca li va valdre a Claudia per a emportar-se l'or, al qual va sumar una plata el diumenge en la prova de salt de longitud. En aquesta modalitat Claudia va començar amb un salt nul, el segon va ser de 5,45m, en el tercer va tornar a fer nul i el quart va aconseguir un gran salt de 5,89m, igualant la seua millor marca i col·locant-se en segona posició amb la mateixa marca que la primera classificada. En el cinqué salt va tornar a fer nul i en el sisé va saltar 5,74m.

 

El mateix diumenge a les 13.15 h va ser el torn de Niklas, que va aconseguir realitzar una gran carrera de 60mv en la 2a semifinal i classificar-se per a la final. En la final va aconseguir guanyar l'or des del carrer 4, realitzant un magnifique temps de 8’00 aconseguint a més batre la seua marca personal.

 

A més de les medalles reeixides cal destacar la participació d'Empar Vizcaino en el Campionat d'Espanya de Camp a través Feddi 2021 disputat a Dos Hermanas. Empar va córrer els 3.000m quedant en tercera posició amb una gran marca de 12’48”.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dijous, 11 Març 2021 09:13