Vox Torrent: "Insistim via moció que es modifique les bases del Pla Resistir"

Dilluns, 15 Març 2021 09:31 Escrit per  Vox Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 47 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El passat 4 de març, des del grup municipal VOX TORRENT vam sol·licitar en sessió plenària la modificació de les bases del Pla Resistir. A la vista del silenci davant el qual ens trobem, hem registrat una moció per a reclamar la modificació d'alguns punts de les citades bases per a poder accedir a les ajudes.

 

Entre els requisits d'adhesió a aquest Pla, es troba l'obligatorietat dels beneficiaris d'estar al corrent de les obligacions tributàries, requisit que des del nostre grup VOX TORRENT hem sol·licitat eliminar conforme a l'article 13.2 de la Llei General de Subvencions. Aquesta circumstància ha exclòs de les ajudes a infinitat d'autònoms, comerciants, hostalers i microempreses de Torrent; agreujant més si cap, la delicadíssima situació en la qual es troba aquest gremi des de fa un any. Així mateix, hem exigit en la moció la modificació d'altres requisits, com permetre sol·licitar les ajudes als autònoms i empreses de més de 10 empleats, ampliar els sectors d'activitat i reconéixer com a domicili aquell on s'exerceix l'activitat, i no únicament el fiscal.

 

A la vista que l'equip de govern ha fet cas omís a les nostres peticions en sessió plenària, des de VOX TORRENT reincidim en la necessitat urgent de reclamar aquestes modificacions, la qual cosa permetria ampliar les ajudes i alleujar l'agònica situació del sector hostaler i comercial de la nostra ciutat.

 

Informa Nou Horta. Vox Torrent

Modificat el Dilluns, 15 Març 2021 09:31