23 persones preparen la seua eixida al mercat laboral en la nova “Llançadora Connecta Ocupació” de Torrent

Dilluns, 15 Març 2021 14:54 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 52 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La nova “Llançadora Connecta Ocupació” de Torrent ha començat a funcionar aquest mes de març per a ajudar persones en desocupació a reactivar la seua cerca de treball amb noves tècniques d'orientació laboral.

 

Actualment, està integrada per 18 dones i 5 homes, amb edats compreses entre els 18 i els 58 anys, i amb diversos nivells formatius (ESO, Formació Professional, Batxiller i estudis universitaris).

 

Hi ha qui busca el seu primer treball i qui persegueix una nova oportunitat laboral després d'anys d'experiència en diferents sectors, com a Administració, Atenció Sociosanitària, Hostaleria, Arquitectura o Formació, entre altres.

 

La Llançadora Connecta Ocupació manté oberta encara la seua inscripció. Per tant, les persones interessades poden apuntar-se de manera en línia en www.lanzaderasconectaempleo.es. També poden fer-ho de manera presencial en l'Agència d'Idea't, concertant cita prèvia en el telèfon 961 111 868, en horari de 9 a 14 hores.

 

Cultura col·laborativa

Eva Clemente és la tècnica que ha realitzat el procés de selecció i l'encarregada de gestionar la llançadora durant els pròxims cinc mesos. Explica que els participants tenen perfils molt diversos, però molt complementaris. La seua labor ara és convertir-se en un equip, millorar les seues competències transversals i digitals, compartir experiències i coneixements, reactivar la seua cerca de treball de manera col·laborativa i obtindre noves oportunitats laborals.

 

“Demanden orientació laboral, elaboració de cv i superació d'entrevistes, així com coneixement del mercat laboral i capacitació digital”, especifica Eva.

 

El format de la llançadora és en línia. És a dir, els seus participants es reuneixen diversos dies a la setmana en sessions virtuals, a través de diferents aplicacions, com Meet.

 

Per a millorar la seua ocupabilitat

En aquestes sessions, els participants realitzaran dinàmiques d'intel·ligència emocional per a aprendre a desenvolupar un pla integral de cerca d'ocupació i enfocar el seu objectiu professional; aprendran nous programes per a actualitzar el seu currículum; assajaran entrevistes de treball per a guanyar confiança i seguretat en els processos de selecció; reforçaran les seues competències transversals i habilitats digitals; trauran partit al Telèfon intel·ligent i les xarxes socials per a la cerca d'ocupació en línia, realitzaran mapes d'ocupabilitat i contactaran amb empreses.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dilluns, 15 Març 2021 14:55