Compromís per Torrent denuncia que l'aplicació mòbil "TorrentBus" per a Android ha deixat de proporcionar horaris en temps real

Dijous, 25 Març 2021 13:26 Escrit per  Compromís per Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 126 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Arran d’unes queixes ciutadanes, Compromís ha preguntat per aquesta qüestió a la junta de portaveus. "Ens han arribat queixes de veïns tractant aquesta problemàtica, que a més a més s'han posat en contacte amb l'empresa i l'àrea de mobilitat perquè s’adopten mesures efectives. Mentrestant el govern de Torrent no ha solucionat el problema des que es té constància fa un any, quan el servei va deixar de funcionar i els veïns ho denunciaren davant l’administració municipal", ha afirmat el portaveu Pau Alabajos.

 

Alabajos ha recordat que l'aplicació va estar presentada a la premsa durant el mes de març de 2019, i només un any després l’app va deixar de subministrar els horaris en temps real en la versió per Android. Segons el portaveu, "la resposta donada per l'empresa que explota el servei de TorrentBus, i el govern de Ros, és que continuen treballant per a solucionar el problema des de fa més d'un any. Ens han venut un servei públic que en quatre dies ha deixat de funcionar en la gran majoria de telèfons".

 

Des de Compromís insisteixen en la necessitat de solucions immediates: "El govern s’ha gastat milers d’euros en una aplicació que no funciona en la immensa majoria de mòbils i tablets, on els usuaris i usuàries són els màxims perjudicats", ha conclòs.

 

Informa Nou Horta. Compromís per Torrent

Modificat el Dijous, 25 Març 2021 13:26