L'Associació d'Hostaleria i Oci de Torrent es reuneix a l'ajuntament per a analitzar les ajudes del Pla Resistir

Dijous, 08 abril 2021 11:52 Escrit per  Asociación de Hostelería y Ocio de Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 41 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Associació d'Hostaleria i Oci de Torrent es va reunir el passat 30 de març a l'ajuntament de la ciutat amb l'alcalde, Jesús Ros, i el tinent alcalde, Andrés Campos. En representació de l'associació van ser el president Marco Konjevic González i de vocals Lourdes Pedrós y David Soriano. L'objectiu de la reunió va ser avaluar la situació de les ajudes del Pla Resistir que actualment s'estan tramitant.

 

Després d'analitzar detalladament la situació que afecta principalment els sectors econòmics més castigats per les restriccions imposades a conseqüència de la Pandèmia per COVID-19 (l'oci, l'hostaleria, venedors ambulants i altres) es va posar de manifest l'interés comú d'Associacions i Ajuntament de Torrent en què cap damnificat de Torrent es quede sense cobrar per qüestions burocràtiques, com ara acreditar no tindre deutes tributaris, amb seguretat social, prioritat al domicili de l'activitat econòmica enfront del domicili fiscal i altres causes corregibles.

 

En paraules dels representants de l'associació: “Manifestem la nostra satisfacció perquè en breu podran cobrar aquestes ajudes els negocis d'hostaleria i altres que fins ara no havien pogut fer efectiva la més que necessària ajuda, ampliant-se en breu termini de presentació i modificació de les bases per a accedir a elles”.

 

Igualment confien que en breu s'ampliaran per part de la Generalitat aquestes ajudes a la resta del comerç de la ciutat de Torrent.

 

Finalment, afigen: “Agraïm l'interés i les mocions presentades al ple de l'ajuntament pel Partit Popular i Vox, fent-se eco de les reivindicacions del sector de l'hostaleria i el comerç. Igualment, agraïm l'interés de l'alcalde i el tinent d'alcalde per rebre'ns i atendre les nostres peticions.”

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dijous, 08 abril 2021 11:53