Folgado finalitza la seua campanya demanant als afiliats el seu vot “per a construir junts un PP de Torrent fort"

Divendres, 16 abril 2021 09:41 Escrit per  PP Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 73 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

A uns dies de la celebració del 7é Congrés Local del Partit Popular de Torrent, la candidata Amparo Folgado ha celebrat el tancament de la seua campanya al costat dels afiliats amb una reunió en línia, en la qual han participat més de 60 militants.

 

Conclou així una setmana de campanya, sota el lema “Un PP fort per a una Gran Ciutat”, en la qual Folgado ha explicat als afiliats quin partit vol construir al costat d'ells en els pròxims anys.

 

En la reunió telemàtica, Folgado ha subratllat els punts principals del seu programa amb el qual es presenta a presidir el partit local i ha afirmat que “compte amb tots, per a fer un gran equip de treball, al servei dels torrentines i per a construir junts un PP de Torrent fort, guanyador i que represente a tots”.

 

Malgrat no haver pogut fer reunions presencials, a causa de les mesures sanitàries per la COVID-19, Folgado ha assenyalat que la celebració d'aquest congrés “ha sigut un revulsiu per al PP de Torrent, podent contactar persona a persona i he comprovat que els afiliats tenen ganes de tornar, de treballar junts, aportar idees per a millorar la nostra ciutat i fer un partit que represente a la majoria de veïns de Torrent”. L'actual portaveu del partit, Amparo Folgado es presenta per primera vegada a la presidència del partit i compta amb l'aval de 270 afiliats.

 

Complint amb la normativa de congressos del PP, 48 hores abans de la celebració del Congrés, Folgado finalitza la campanya electoral. Les votacions es realitzaran a la Sala Cívica de l’Antic Mercat, al costat de la Torre, en horari ininterromput de 9,30 a 19,30h del dissabte 17 d'abril.

 

Informa Nou Horta. PP Torrent

Modificat el Divendres, 16 abril 2021 09:43