Cs Torrent es bolca pel municipalisme i el treball de l'afiliat en la celebració de la primera assemblea telemàtica

Dimarts, 20 abril 2021 12:06 Escrit per  Cs Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 78 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Ciutadans (Cs) Torrent es bolca “pel municipalisme i el treball de l'afiliat en la celebració de la seua primera assemblea telemàtica”, ha destacat el seu secretari d'organització, en aquesta reunió de la nova directiva després de l'aprovació de l'única candidatura presentada amb el lema de ‘Un Torrent del qual sentir-nos orgullosos”.

 

A més, Calatayud ha destacat que “el nostre objectiu és tornar a enamorar al ciutadà amb un projecte il·lusionant per a Torrent”. "I el treball en equip és primordial, ací estic per al que necessiteu, hi ha ganes de treballar i il·lusionar per a continuar creixent, i ara és vital per al nostre municipi, ja que els nostres companys Claramonte i Nebot estan en el govern local des de fa un any", ha subratllat.

 

Per part seua, el responsable d'enllaç institucional de Cs Torrent, Raúl Claramonte ha animat a “continuar treballant en iniciatives i propostes per a poder-les dur a terme amb la finalitat de millorar la nostra ciutat i la qualitat de vida dels torrentins i torrentines”. A més, ha assegurat que “estar en l'oposició és fàcil; la gestió en canvi és més complicada encara que és molt satisfactori, perquè fem política útil en traslladar les inquietuds i donar solucions a les necessitats dels veïns”.

 

Finalment, el coordinador de l’agrupació, José Julio Santafé, ha abordat les línies estratègiques de l'agrupació en aquesta nova marxa. “S'obri una nova etapa per a Torrent, volem un partit obert i modern tant en l'estil com en el fons on caben tots i treballarem per al foment de la participació dels afiliats a través de la presentació de ponències”, ha detallat.a

 

Informa Nou Horta. Cs Torrent

Modificat el Dimarts, 20 abril 2021 12:08