Torrent inicia obres de repavimentació en el Vedat per a millorar l'accés a 
els centres educatius

Dimarts, 20 abril 2021 16:11 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 82 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Torrent dins del pla de millora i renovació de vies públiques continua amb les actuacions centrades principalment en la reurbanització d'espais públics i pavimentació de calçades en zones on és important reforçar la millora de la mobilitat i la seguretat de vehicles i vianants. Per això, s'han considerat essencials aquelles intervencions que reverteixen en la millora dels elements de seguretat viària i en la modernització dels accessos a col·legis i instituts.

 

Així, les intervencions al carrer Joaquín Costa i el camí Barranc de Canyes, en el Vedat, continuen amb els plans traçats per l'ajuntament per a millorar l'accessibilitat al voltant dels centres educatius, com les ja realitzades en altres punts del nucli urbans.

 

D'altra banda, com assenyala la responsable de l'àrea de Gestió de la Ciutat i Seguretat, Inma Amat, aquestes iniciatives “impliquen la coordinació dels departaments d'Educació, Modernització, Mobilitat i Seguretat Ciutadana, a més de contribuir, en certa manera, al creixement urbà, econòmic i social de la ciutat”. A més, “amb aquestes mesures”, afig la regidora, “aconseguirem una via pública més segura en un trajecte quotidià com és el camí a l'escola de les xiquetes i els xiquets”.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimarts, 20 abril 2021 16:12