PP Torrent torna a reclamar l'asfaltat dels aparcaments en solars cedits a l'Ajuntament

Dimarts, 27 abril 2021 12:31 Escrit per  PP Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 32 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Els populars de Torrent tornen a reclamar l'adequació per part de l'Ajuntament de Torrent, dels solars utilitzats com a estacionaments a la ciutat. Concretament, el seu portaveu Amparo Folgado ha visitat hui els situats als carrers Músic José Ortí Soriano i Campoamor/9 d’Octubre. A conseqüència de les pluges d'aquesta setmana, aquests estacionaments presenten múltiples foradades inundades que eliminen places i dificulten l'accés als vehicles.

 

“El mes de desembre es va aprovar la moció del PP en la qual exigíem l'asfaltat i la il·luminació d'aquests estacionaments, així com la creació de més aparcaments perifèrics, no sols no han fet res, sinó que veiem diàriament, com el govern de PSOE i Ciutadans eliminen places d'estacionament per tota la ciutat”, ha afirmat hui, Amparo Folgado.

 

A més, Folgado assenyala que “la sensació d'abandó a Torrent va a més, i mentre l'equip de govern destina quantitats ingents del pressupost a adquirir locals, no destinen ni un euro en l'apedaçament de carrers o reparació de rajoles en voreres i places”.

 

Els populars subratllen que “l'alcalde i els regidors del PSOE tenen abandonada la ciutat, Torrent necessita un alcalde que trepitge el carrer tots els dies i no tinga les prioritats canviades”.

 

Informa Nou Horta. PP Torrent

Modificat el Dimarts, 27 abril 2021 12:32