Obert el termini d'inscripció al curs sobre ciberviolència que organitza el CIJ de Torrent

Dimecres, 28 abril 2021 16:08 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 38 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Centre d'Informació Juvenil de Torrent (CIJ) ha posat en marxa nous cursos dirigits als joves de la ciutat. Entre ells, es troba el nou curs sobre ciberviolència en les xarxes socials, en el qual es tractaran temes com el control de la parella, el ciberassetjament, la sextorsió o el grooming. Una iniciativa que persegueix conscienciar a la població més jove sobre les pràctiques abusives relacionades amb els entorns digitals, un esforç que se suma a les diferents accions d'assessorament i acompanyament que es realitzen des de diferents departaments municipals.

 

En les xarrades s'informarà sobre com poder identificar tots aquests tipus de violència, previndre-les i evitar-les; conéixer les seues conseqüències, com fer-los front, no ser còmplices i identificar exemples de bones pràctiques, a més de descobrir recursos disponibles en la xarxa.

 

Aquesta activitat estarà dirigida a joves entre 16 i 25 anys, que podran apuntar-se en la web del CIJ, des del 21 d'abril fins al 12 de maig. El curs es realitzarà a les aules de l’Espai, en la segona planta de l'Edifici Metro.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimecres, 28 abril 2021 16:10