Podem Torrent atribueix al govern "la seua mala gestió laboral"

Dijous, 06 Mai 2021 16:17 Escrit per  Podem Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 39 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Podem Torrent afirma, mitjançant les dades registrades per LABORA, que la situació laboral a la ciutat de Torrent és cada any pitjor. De fet, l'atur registrat a l'abril d'aquest mateix any és de 8.532 persones, de les quals 1000 són menors de 25 anys i 5284 dones.

 

En paraules de Jesús, portaveu de Podem Torrent: “la pitjor part recau sempre sobre les dones, perquè més d'un 60% de l'atur és femení. No és una cosa que atribuïm únicament al PSOE, ja que les dades d'atur a Torrent són dolents des de la gestió del PP. Mentre el govern té la taula repleta, milers de famílies a Torrent lluiten per mantindre el seu habitatge amb un lloguer abusiu i una precarietat laboral enorme”.

 

Per descomptat, la joventut no es queda arrere, ja que mentre altres partits pretenen allargar la jubilació, des de Podem Torrent es proposa un relleu laboral, que implica una major ocupació per a les persones més joves. D'aquesta manera, no sols es jubilarien abans els nostres majors, sinó que la taxa d'atur juvenil disminuiria dràsticament.

 

Per tot això, des de Podem Torrent i pel bé de la ciutadania, insistim a l'actual govern del PSOE que deixe de ser impassible davant semblants dades i que oferisca solucions reals a un problema que arrossega la ciutat de Torrent des de fa molts anys. La ciutadania vol treballar de manera estable i ben remunerada i hui dia, amb els governs que se succeeixen a l'Ajuntament de Torrent, sembla una utopia.

 

Informa Nou Horta. Podem Torrent

Modificat el Dijous, 06 Mai 2021 16:18