Vox Torrent es reuneix amb les empreses del polígon Mas del Jutge

Dilluns, 07 Juny 2021 09:26 Escrit per  Vox Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 66 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Dijous passat, el portaveu de Vox Torrent, Salvador Benlloch, es va reunir amb part de la Directiva d'ASET, associació d'empresaris fundada en 2017 i amb 130 empreses associades, amb la finalitat de conéixer de primera mà l'actual situació del Polígon Mas del Jutge. Des del grup municipal VOX TORRENT, vam recollir les queixes i denúncies transmeses per la directiva d'ASET, com la falta de neteja; voreres inexistents, senyalització pobra, manca de serveis, una ineficaç recollida de fems, la formació d'embassaments d'aigua, falta de poda i jardineria o senyalització viària i passos de vianants insuficients. Ens van indicar que necessiten una imatge regenerada per a captar empreses, així com millorar notablement el servei de transport entre els treballadors i els seus centres de treball; perquè els consta que alguns empleats acudeixen a treballar al Polígon a peu des de Torrent.

 

Les actuacions des de l'Ajuntament haurien de partir de la base particular de la fundació històrica d'aquesta zona industrial, i revertir-la cap a un espai modern i atractiu, integrat a la ciutat, amb autobusos i llançadores que connecten les estacions de metro amb el Polígon, parades amb marquesines ben definides i horaris concorde a l'activitat industrial tan important que allí es realitza. Així mateix, comenten que el carril bici que s'ha construït és completament insuficient per la seua poca longitud.

 

Des del grup municipal VOX TORRENT reclamem a l'Ajuntament que s'escometen solucions concretes que resolguen d'una forma ràpida i eficaç la situació d'aquestes empreses, tan importants per a la ciutat de Torrent com font de treball i motor econòmic, així com, convertir-ho en centre atractiu per a fundar noves empreses i atraure unes altres que generen riquesa. Les principals reivindicacions que ASET ens ha transmés són: 1. La integració del Polígon en la línia d'autobús que corresponga. 2. Escometre un projecte de llançadora que connecte amb la freqüència i horaris necessaris les estacions de metro i la zona industrial. 3. Realització de marquesines apropiades per a les parades d'aquesta llançadora. 4. repavimentar les voreres existents i urbanitzar les zones mancades d'elles; així com reparar aquells llocs on s'embassa aigua. 5. Confeccionar un pla de senyalització viària correcte, amb incidència en els passos de vianants. 6. Revisió del contracte de retirada de fems i residus. 7. Estudi i incorporació del Polígon en les actuacions respecte a poda i jardineria amb l'empresa adjudicatària d'aquestes competències.

 

Per a finalitzar, el nostre portaveu, Salvador Benlloch, insisteix en la necessitat d'actuar i dur a terme les reivindicacions dels empresaris de Mas del Jutge. Des del grup municipal VOX TORRENT, demanem a l'equip de govern de l'Ajuntament de Torrent, solucions per a convertir el Polígon en un vertader centre econòmic concorde a una ciutat de 85.000 habitants.

 

Informa Nou Horta. Vox Torrent

Modificat el Dilluns, 07 Juny 2021 09:33