El grup municipal Vox Torrent es reuneix amb Càritas

Dilluns, 14 Juny 2021 09:47 Escrit per  Vox Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 69 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Una vegada més, amb la finalitat de prendre el pols de les associacions de Torrent, el portaveu del nostre grup, Salvador Benlloch, s'ha reunit amb el Sr. Bauset, coordinador de Càritas Torrent, qui ens ha traslladat totes i cadascuna de les activitats que realitzen, tant les orientades al foment d'ocupació com les encaminades a labors socials. Així, per exemple, entre la seua oferta formativa destaquen els cursos per a endinsar-se en oficis com el de carretoner, empleada de llar o gestió d'economia domèstica; i, quant a la seua labor social, posseeixen un economat que posa a disposició aliments a preus molt assequibles.

 

El Sr. Bauset ens ha indicat que tenen unes despeses anuals de més de 30.000 € i que perceben una subvenció de l'Ajuntament de 15.000 €; quantitat insuficient donades les circumstàncies actuals i l'impacte tan negatiu que ha tingut la pandèmia a la nostra ciutat; originant-se nombroses cues a la porta de Càritas per a recollir aliments. Des del grup municipal VOX TORRENT ens resulta insòlit que una entitat perceba tan escassa ajuda, mentre l'equip de govern rega amb quantitats més elevades a entitats pro-catalanistes o empra el pressupost municipal a dissenyar tallers incomprensibles i de mal gust, com els oferits en l'últim 8M.

 

Cal ressaltar que Càritas està format per voluntaris, els qui cedeixen el seu temps i esforç per a ajudar als més necessitats; pel que des del nostre grup volem posar en relleu tan noble labor. Igualment indicar que tot el recaptat per l'entitat, es destina íntegrament a pal·liar les necessitats bàsiques dels més desfavorits. Des del grup municipal VOX TORRENT, fem una crida a l'equip de govern perquè en els següents pressupostos augmente la dotació econòmica dirigida a Càritas, perquè és clarament insuficient i considerem que l'actual situació derivada de la pandèmia així ho requereix.

 

Informa Nou Horta. Vox Torrent

Modificat el Dilluns, 14 Juny 2021 09:49