Turís viu un 9 d’octubre ple d’activitats

Dimecres, 10 Octubre 2018 12:44 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 283 vegades

Un any més la processó cívica per a retre homenatge a la Reial Senyera s’ha convertit en l’acte central del 9 d’Octubre a Turís. L’Alcalde Eugenio Fortaña encapçalava una comitiva en la qual junt amb la corporació municipal participaren representants de les associacions del poble així com els màxims representants de les cinc comissions falleres i la Junta Local Fallera.

La Regina de les Festes, Sandra Cifre Sancho, i la seua cort d’honor precedien l’ensenya del poble valencià que enguany tingué com a portador al regidor d’esports, comerç i joventut Iván Picó acompanyat per les regidores de l’ajuntament Isabel Guaita, Núria Montero, Pilar Lozano i Sonia Sancho. La desfilada es completà amb el tabal i dolçaina, la Societat Musical Turisense i tota la gent que volgué sumar-se a títol individual.

Una vegada a l’Ajuntament s’interpretà l’himne regional i la Reial Senyera tornà al despatx d’alcaldia fins a l’any que ve. En finalitzar, el públic assistent pogué gaudir d’una estupenda xocolatada.

Tanmateix, hi han hagut més activitats programades per a celebrar el dia de la Comunitat Valenciana com un parc d’unflables per a la xicalla, l’actuació d’Eugeni Alemnay al Teatre Ideal i el concert de Dani Miquel que feu la delícia de grans i menuts a la Plaça Vicent Ribes.

 

Informa Nou Horta. Turís

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.