Turís iniciarà el programa de dinamització de les persones majors i alfabetització informàtica

Dijous, 11 Octubre 2018 12:51 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 235 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Turís realitzarà l’últim trimestre de 2018 el programa de dinamització de les persones majors i alfabetització informàtica amb l’objectiu de millorar les seues relacions, la participació sociocultural i la seua qualitat de vida. A més, els tallers podran realitzar-se sense la necessitat d’eixir del poble, ja que es realitzaran en el Centre de Formació de Persones Adultes.

De la mà de la regidoria de Benestar Social, a partir d’octubre i fins el final de desembre, el municipi iniciarà este programa per a veterans que permetrà als participants gaudir de diverses activitats com estimulació de la memòria, marxa a peu, debats i xerrades d’interès i jocs cooperatius.

A més, el projecte també pretén donar l’oportunitat als més majors d’aprendre com funciona un ordinador i les possibilitats que aquest presenta. Els tallers es realitzaran dos dies a la setmana, dilluns de vesprada, centrat en l’alfabetització informàtica, i dimecres pel matí, on es realitzaran activitats de dinamització. Cada sessió tindrà una durada d’hora i mitja.

Núria Montero, regidora de Benestar Social, opina que és una manera d’activar una part important del total d’habitants de Turís. D’altra banda, Eugenio Fortaña, alcalde de la localitat, reforça la idea de la regidora i afegix que esta iniciativa és molt positiva per a què este sector de la població es senta més integrat.

 

Informa Nou Horta. Turís

Modificat el Dijous, 11 Octubre 2018 12:55