L'Ajuntament de Turís ofereix xarrades en l’escola per al bon ús d'internet i les xarxes socials

Dijous, 20 Desembre 2018 21:05 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 184 vegades

L'Ajuntament de Turís a través de la Regidoria de Benestar Social està molt interessat a difondre un bon ús de les xarxes socials i per això ha oferit per segon any consecutiu, amb la col·laboració del C.P. Joaquín Muñoz i a càrrec de l’educadora social Carla Furió, una xarrada destinada a l’alumnat de primària.

L’Alcalde, Eugenio Fortaña, i la Regidora de Benestar Social, Núria Montero, han acompanyat a l’alumnat en una de les sessions i han aprofitat per a aconsellar a xiquets i xiquetes “que deuen utilitzar les xarxes socials sota la supervisió de pares i mares, ja que poden ser molt perilloses sense aparentar-ho”. Esta actividad forma parte del plan que puso en marcha el consistorio el año pasado para fomentar el buen uso de internet y las redes sociales en todos los ámbitos.

Esta activitat forma part del pla que va posar en marxa el consistori l'any passat per a fomentar el bon ús d'internet i les xarxes socials en tots els àmbits.

 

Informa Nou Horta. Turís

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.