El President de la Diputació de València visitarà les obres d’accés a Turís

Dijous, 31 Gener 2019 12:05 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 152 vegades

El President de la Diputació de València, Antoni Gaspar, visita Turís el pròxim dissabte de matí per comprovar el resultat de les obres que s’han dut a terme per condicionar i millorar el tram de carretera que va des de l’accés al municipi per la CV-50 fins a la rotonda d’entrada al nucli urbà.

 

Esta actuació ha comptat amb les Inversions Financerament Sostenibles (IFS) de l’entitat provincial i ha consistit en l’asfaltat i senyalització de la via així com la canalització d’aigües i la reparació de camins adjacents.

 

Igualment s’ha creat un pas de vianants que connecta la rotonda d’entrada al municipi amb la via de servei que condueix fins a Godelleta i s’ha condicionat la Fonteta del Poll, un paratge emblemàtic per als turisans pel qual discorre el nou pas de vianants.

 

Segons explica l’Alcalde, Eugenio Fortaña, “es tracta d’una obra necessària quant a la circulació de vehicles i també, donat la gran afluència de vianants que accedeixen a la via de servei, garantim la seguretat del vianant i contribuïm a disminuir la perillositat”. 

 

 

Informa Nou Horta. Turís

 

 

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.