L’Ajuntament de Turís posa en marxa el Campus Jove

Dilluns, 15 Juliol 2019 10:39 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 233 vegades

L’Alcalde de Turís, Eugenio Fortaña, ha donat la benvinguda junt als regidors de Joventut, Educació i Esports, Rafa Algarra, Isabel Guaita i Mariado Crespo respectivament, al grup de joves que va a participar en el Campus Jove 2019. 

 

Es tracta d’una nova iniciativa que posa en marxa l’Ajuntament a través de la Regidoria de Joventut i que està destinada a proposar una alternativa als joves en edats compreses entre els 12 i els 17 anys per a passar uns dies realitzant activitats lúdiques i formatives alhora. “Esperem que ho passeu bé i que aprofiteu estos dies amb l'equip de monitores i personal de serveis socials que estarà a la vostra disposició”, ha comentat Fortaña a les persones que han acudit a la cita. 

 

Per la seua part Rafa Algarra ha explicat que amb este campus “es pretén cobrir un espai per a la gent jove que no són xicotets, però tampoc adults, així que hem intentat preparar activitats que siguen del seu interés i que els permeta desenvolupar-se a través de diferents àrees”.

 

 

Informa Nou Horta. Turís

 

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.