Saluda del alcalde de Turís

Dimarts, 06 Agost 2019 12:18 Escrit per  Alcalde de Turís Publicat en Turís-VAL Vist 179 vegades

Novament tinc l’ocassió de dirigir-me als meus paisans i paisanes com Alcalde de Turís i he de confessar que res em provoca tant d’orgull i, al mateix temps, tanta responsabilitat.

 

He d’agrair la confiança que s’ha dipositat en mi per a continuar al capdavant del govern de la nostra localitat i de segur que anem a respondre a les expectatives creades amb el treball, l’honradesa, la transparencia i la tranquilitat que ens han caracteritzat durant la legislatura pasada. No dubteu que assumirem encerts i errades, però tingeu segur també que la nostra finalitat será sempre treballar de valent per millorar el benestar del nostre poble. Perque Turís ens agrada!

 

L’estiu avança de manera inexorable i amb ell s’apropen les volgudes festes d’agost, una nova oportunitat de construir poble des de la germanor que se genera ens estos dies tan especials. M’agrada especialment l’ambient per la implicació d’associacions, participació de la gent, varietat d’actes i cel·lebracions, …. És la societat turisana en tot el seu esplendor!

 

Una salutació ben especial per a María Sánchez González, Regina de les Festes de 2019, i la seua Coret d’Honor. La nostra intenció és que passeu un estiu i unes festes que pugeu recordar amb estima al llarg de la vostra vida on sereu el punt de referència per a la gent del poble i, especialment, per a la joventut.

 

Al mateix temps m’acomiade amb un fort abraç de Sandra Cifre Sancho i la seua cort. No dubteu que formeu part del nostre imaginari festiu i de que vos recordarem amb una estima especial. Moltes gràcies per la vostra tasca!

 

Només em queda desitjar que les festes siguen el més participatives possibles, que les gaudim amb responsabilitat i respecte i amb molta intensitat.

 

Benvingudes les festes de 2019!

Modificat el Dimarts, 06 Agost 2019 12:24

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.