Gran acceptació de la primera edició del Campus Jove a Turís

Dimarts, 27 Agost 2019 10:19 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 154 vegades

Este estiu la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Turís ha programat la primera edició del Campus Jove, “una sèrie d’activitats lúdiques i formatives destinades als joves entre 12 i 17 anys que ja no poden anar a l’escola d’estiu perquè ja són adolescents”, explica el regidor Rafa Algarra.

 

L’objectiu era “poder oferir activitats adaptades a la seua edat on pogueren aprendre i a la vegada divertir-se durant les vacances d’estiu. La valoració del campus és molt positiva, tant per part nostra com dels alumnes i estic convençut que el Campus Jove anirà consolidant-se a Turís els anys vinents”, assegura Algarra.

 

L’Alcalde, Eugenio Fortaña, que també va estar present en la primera jornada del campus, ho considera “una molt bona iniciativa per a oferir a un sector de joves per als que fins ara no hi havia res al poble en este període. Esperem que vos haja agradat , que hàgeu aprofitat tot este temps amb les monitores i que per a l’any que ve encara en sigueu més”.

 

 

Informa Nou Horta. Turís

Modificat el Dimarts, 27 Agost 2019 10:23

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.