L’Ajuntament de Turís disposa tres desfibril·ladors per al municipi

Dimarts, 03 Desembre 2019 15:59 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 262 vegades

A partir d’ara l’Ajuntament de Turís compta amb tres desfibril·ladors ubicats a l’edifici consistorial i al gimnàs municipal mentre que el tercer tindrà un caràcter mòbil i estarà a disposició de la Policia Local.

 

En esta adquisició hi ha col·laborat Fundació Caixa Turís, el president de la qual, Jaime Pastor, ha estat present junt amb l’alcalde, Eugenio Fortaña, en la presentació del material al saló de plens.

 

Molt important també és la formació per a la correcta utilització dels aparells, i per això s’ha impartit un curset per al personal de l’ajuntament que estarà encarregat del seu maneig.

 

Com bé ha explicat l’alcalde, Eugenio Fortaña, “l’ajuntament aposta per la prevenció i per la formació del personal en esta matèria. Tant l’ajuntament, al centre del poble amb l’afluència de persones al mercat o als bars de la zona, com el gimnàs, són llocs estratègics on tindre el desfibril·lador mentre que el tercer anirà amb la policia per als casos d’emergència”.

 

Fortaña ha aprofitat per a agrair a Caixaturís el seu patrocini, “la seua fundació sempre participa activament no sols en les accions que li proposa l'ajuntament sinó també amb totes les associacions del poble”.

 

Informa Nou Horta. Turís

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.