Silvia Torres i Ainhoa Agustí ja regnen en la falla Els Barris de Turís

Dilluns, 17 Febrer 2020 11:46 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 182 vegades

Es queda xicotet el Teatre Ideal de Turís arribat el mes de febrer per a acollir les presentacions de les falleres majors d’Els Barris. Dos exaltacions emocionants, precedides de les seues corresponents cercaviles, en les quals la comissió més veterana de la localitat valenciana va donar compte de la seua bona salut, 58 anys després de la seua fundació.

 

Silvia Torres va ser la protagonista de la nit de l'1 de febrer. “Diria mil vegades sí, perquè era el teu somni i ara és el nostre”, li recordava el seu home en una emocionant veu en off abans de pujar a l'escenari precedida del seu fill més xicotet, que li portava la banda que l'acredita com a màxima representant de la comissió. Ja en el tron va escoltar emocionada les paraules de Diego i Emilio Blasco, els seus altres dos fills, que van exercir de mantenidors i van destacar la intensitat amb la qual viu tota la família les falles, generació rere generació.

 

Tot això en un acte conduït per Beatriz Ibañez, a la que es va reconèixer el seu treball i dedicació per Els Barris, i en el qual Silvia va estar acompanyada en tot moment pel president de la comissió, Iván Torres, que afronta el seu setè any al capdavant de les festes. A més, com és habitual, també es va retre homenatge als membres de la falla que enguany reben el Bunyol d'Or amb Fulles de Llorer i Brillants, la més alta distinció que atorga Junta Central Fallera.

 

Maria Martínez no va poder ocultar la seua emoció en el moment de deixar el càrrec que ha ostentat durant l'últim any. Tampoc van poder contenir les llàgrimes els seus companys en el quadre d'honor de 2019, Neus Martín i Javi Navarro, que una setmana després, la vesprada del 8 de febrer, van cedir el testimoni a Ainhoa Agustí i Pablo Lashayas en la seua comesa de representar als fallers i falleres més xicotets.

 

Va ser l'àvia d'Ainhoa, “molt orgullosa”, l'encarregada de dedicar-li unes paraules abans de passar a ser exaltada oficialment com a fallera major infantil, just quan es compleixen 20 anys des que la seua mare i la seua tia van obtenir la mateixa distinció.

 

En aquesta ocasió, l'acte va estar conduït per Sara Picó i Salva Martínez, mentre que Lourdes Estellés i Ana Terol van exercir com a mantenidores. Les dos xiquetes van recomanar a la seua amiga que no deixe escapar cap moment i que aprofite l'experiència al màxim. Finalment, el grup de playback de la comissió va tancar amb èxit les exaltacions amb dos comèdies musicals que van captivar al públic assistent.

 

La comissió més nombrosa de Turís, amb al voltant de 460 fallers censats, fa així un pas més en la seua preparació per a les falles, que se celebraran aquest any del 26 al 29 de març, després de renovar a Santaeulalia Tematitzacions per quart any consecutiu. Aquesta vegada per partida doble, ja que s'encarregarà de realitzar els dos monuments que plantaran en la seua demarcació.

 

Informa Nou Horta. Turís

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.