L’Ajuntament de Turís neteja les zones comunes i espais pròxims als locals que presten serveis de primera necessitat

Divendres, 20 Març 2020 15:16 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 107 vegades

La Comissió de Seguretat local de Turís ha concretat les diferents mesures que afecten més directament a la població, i que es duran a terme durant la situació d’alarma en la qual ens trobem per part de la Policia Local de Turís i Protecció civil. I sempre amb comunicació amb el centre de salut.


La brigada municipal està duent a terme tasques de neteja i desinfecció de les zones d’ús comunitari i la rodalia dels locals que estos dies presten serveis de primera necessitat a la població. Igualment es prestaran serveis bàsics per a col·lectius vulnerables amb l’assistència domiciliaria, la urgència de la qual deu estar justificada.


L’alcalde, Eugenio Fortaña, també està en contacte amb la comandància de la Guàrdia Civil de Chiva per tal de coordinar les diferents actuacions en l'àmbit local en matèria de seguretat ciutadana junt amb la Policia Local i Protecció Civil. En este aspecte s’han transmés instruccions per a garantir la seguretat de la població, protegir les propietats privades i garantir el compliment de les normes.


Per altra banda, el consistori manté comunicació constant i directa amb el centre de salut.

 

Informa Nou Horta. Turís

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.