L’Ajuntament de Turís fa un segon repartiment de mascaretes per a tota la població

Dijous, 18 Juny 2020 10:24 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 147 vegades

L’ajuntament turisà i Caixa Turís, a través de la seua fundació, continuen en el marc de col·laboració que sempre els ha caracteritzat i en esta ocasió ha contribuït al fet que tota la població, tant al nucli urbà com a les urbanitzacions, puga accedir a una mascareta.


Entre les dues entitats s’han adquirit més de 6.000 mascaretes higièniques i reutilitzables que es van a repartir en paquets de dues unitats per totes les cases del municipi, tant del nucli urbà com de les urbanitzacions, a càrrec del personal dels serveis municipals i dels mateixos integrants de l’equip de govern.


L’alcalde, Eugenio Fortaña, ha agraït personalment a Jaime Pastor i Juan Manuel Muñoz, president i director de Caixa Turís respectivament, la disponibilitat que demostren a través de la fundació de l’entitat, “i que precisament en situacions com la que estem vivint adquireix especial importància i diu molt de l’altura a la qual estan les entitats i associacions del poble davant la pandèmia”.


Esta és la segona ocasió en què el consistori fa un repartiment massiu de mascaretes per a tota la població i la iniciativa forma part de les accions que es duen a terme dins del Pla de Contingència i Desenvolupament Local per a fer front a les conseqüències de la COVID-19.

 

Informa Nou Horta. Turís

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.