Les instal·lacions esportives municipals de Turís obren amb millores i mesures anti covid

Dimarts, 15 Setembre 2020 13:27 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 198 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

En els últims dies les instal·lacions esportives municipals de Turís han tornat a acollir esportistes amb les mesures de prevenció pertinents i amb una sèrie de reformes que, concretament, milloren l’entorn del camp de futbol.


S’ha repintat la pista d’atletisme que envolta el camp de futbol i s'ha instal·lat una tanca al voltant per facilitar que la gent puga caminar o córrer sense molèsties.


Al mateix temps s’han construït uns lavabos a l’entrada al recinte que compleixen totes les mesures anti covid i d’accessibilitat. Esta actuació ha permés alliberar l’espai que estos lavabos ocupaven baix de les grades, que s’ha reformat donant lloc a un nou vestuari amb tot el seu equipament.


Quant a les mesures preventives, solament poden accedir a les instal·lacions les persones que vagen a practicar esport be siga futbol, pàdel o atletisme. A l’entrada es pren la temperatura, es desinfecten les mans i es completa el registre dels usuaris destacant data i hora en què accedeixen. En la pàgina web municipal figuren a l’abast de totes les persones les mesures concretes que s’han adoptat a cada recinte pel coronavirus.

 

Informa Nou Horta. Turís