“Ser periodista és aprendre a saber on està la notícia” Carlos Ferreira

Divendres, 25 Gener 2019 09:18 Escrit per  Publicat en Editorial-VAL Vist 283 vegades

El passat dia 8 de gener se celebra el Dia del Periodista, des d’questes línies, les nostres felicitacions per a tots els que malgrat que alguns pensen que la professió s’està desvirtuant, lluitem dia a dia per informar i mostrar el que pasa al món, i per tots aquells que han perdut la seua vida en l’intent. Valents, intrèpids, i sobretot amb passió per la seua feina. A tots ells, gràcies. 

I com la nostra tasca és informar, no podem deixar de contar el que passa a la nostra Comarca, destacar entre d’altres, Albal, que prepara la XVII Fira de Sant Blai. Alboraia present en Fitur 2019. A Alaquàs es recupera els 38 taulells que havien sigut espoliats del Castell.  Alfafar municipi “d’excel·lència social”. Benetússer suma 7.800 metres en l’ampliació del poliesportiu, i a Catarroja: ‘Catarrogines’, un projecte  per divulgar. A Paiporta, el govern fa “un gir radical” a les polítiques de Benestar Social. A Massanassa, s’adjudica les obres d’il·luminació del camp de futbol i Torrent disposarà d’un nou espai municipal d’esdeveniments i activitats socioculturals. No és podeu perdre l’entrevista de “Los de Marras” que estaran 25 i 26 de gener a la sala Repvblicca, a més dels articles dels nostres col·laboradors, Zona Pyme, Martinez Abad i Grup Veterinari, Rafael Escrig, i com no, el nostre especial motor.

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.