La Setmana Santa arriba a Torrent

Divendres, 12 abril 2019 09:36 Escrit per  Publicat en Editorial-VAL Vist 249 vegades

La nostra ciutat ja està preparada per a celebrar la festivitat de la Setmana Santa, una tradició amb molt de sentiment per a tots els que la viuen de prop i els que vénen a gaudir-la.

 

Després de l’acte del Pregó el passat diumenge 7 d’abril, Maria Silla Mora, Reina de l’Encontre, donava el punt de partida a la Setmana Santa 2019. Aquest diumenge el carrer s’ompliran de fervor per celebrar el Diumenge de Rams i durant tota la setmana les germandats processaran els seus passos pels carrers de Torrent, fins al Diumenge de Glòria, que celebra la resurrecció de Crist, finalitzant així una setmana de sentiment i devoció. Si voleu saber més, podeu llegir el nostre especial, que compta amb les notícies dels actes més destacats i entrevistes amb la Reina i les cambreres, Germà Major Suprem, i les germandats que compleixen aniversari.

 

Per altra banda, ACST presenta “La Mostra Empresarial de Torrent 2019”. I no és podeu perdre les col·laboracions de Zona Pyme i el racó consultor. També podem llegir una nova entrega de Enrique Cardesín i els consells de Grup Veterinari. Per finalitzar comptem amb la nostra secció motor.

 

 

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.