Preemergència per pluges nivell roig

Divendres, 13 Setembre 2019 10:08 Escrit per  Publicat en Editorial-VAL Vist 135 vegades

I al tancament d’aquesta edició, rebíem la notícia de la declaració de la situació de preemergència per pluges nivell roig i l’acord de suspendre les classes de tots els centres educatius de la ciutat, així com les activitats en els pavellons esportius, i centres de majors. Així, que aneu amb compte, no agafeu cotxe, haurem d’anar en barca. Malgrat la meteorologia, nosaltres seguim informant, i l’activitat no ha parat a la nostra ciutat. Destacar l’apertura d’un nou LITTLE THAI a la nostra localitat, amb una àmplia oferta de menjar tailandès i repartiment a domicili. Sobre habitatge, Torrent estudia amb la Conselleria per facilitar l’accés a la habitatge. I en actualitat, els camps de futbol de Parc Central, compten amb nova gespa, a més els treballs del nou centre de rendiment esportiu estan en marxa i el camp Sant Gregori ja està a punt per a la nova temporada. I finalment en cultura el festival d’Arrels premiat amb el segell Europeu de Qualitat.

 

No és podeu perdre els articles dels nostres col·laboradors Enrique Cardesín, Grup Veterinari, i els articles de Zona Pyme i Martinez Abad.

Modificat el Divendres, 13 Setembre 2019 10:16

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.