Pactem Nord obri el termini per a participar en un concurs de fotografia en el context d'un projecte d'Igualtat de Gènere

Dimecres, 20 Juny 2018 10:57 Escrit per  Publicat en Comarca-VAL Vist 225 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Consorci Pactem Nord ha obert el termini per a participar en un concurs fotogràfic amb motiu d'un projecte d'igualtat d'oportunitats, desenvolupat juntament amb la Federació de Dones i Col·lectius per la Igualtat de l'Horta Nord amb el suport de la Diputació de València. Aquest certamen de fotografia, que estarà obert fins al pròxim 11 d'octubre, presenta com a lema “Dones de l'Horta Nord”.

En aquest sentit, l'objectiu del concurs és posar en relleu la situació de les dones en la comarca, de manera que s'hauran de presentar imatges captades en qualsevol municipi de l'Horta Nord que mostren accions de promoció d'igualtat d'oportunitats, denúncia, superació de barreres o estereotips, del moviment associatiu femení, o qualsevol altra que visibilitze a la dona en la comarca. 

El certamen compta amb dues categories, una infantil i juvenil, de 10 a 17 anys, i una altra a partir de 18 anys. Les obres guanyadores de cada categoria, a més de les imatges més rellevants del concurs, s'exposaran durant la X Trobada d'Associacions de Dones de l'Horta Nord. Els premis consisteixen en una càmera rèflex i un curs de fotografia. Les bases completes es poden consultar en el tauler d'anuncis de la pàgina web del Consorci Pactem Nord.

Aquest concurs de fotografia s'emmarca en l'àmbit de les accions previstes del projecte d'igualtat d'oportunitats, aprovat per la Diputació de València i desenvolupat en conjunció amb la Federació de Dones. Entre les accions previstes en aquesta iniciativa cal destacar la realització de diversos seminaris, material audiovisual, foment de l'associacionisme femení, actualització de la Guia d'associacions i recursos d'igualtat i la reunió de la Taula de cooperació territorial en matèria d'igualtat a l'Horta Nord, entre unes altres.

 

 

Informa Nou Horta. Comarca

Modificat el Dimecres, 20 Juny 2018 11:00