Pactem Nord obri el termini de presentació de candidatures per als seus distintius a la corresponsabilitat empresarial en matèria d'ocupació

Dimarts, 26 Juny 2018 13:31 Escrit per  Publicat en Comarca-VAL Vist 156 vegades

El Consorci Pactem Nord ha iniciat el procés de recepció de candidatures dels Distintius Pactem Nord a la Coresponsabilitat Empresarial en matèria d'ocupació, en els quals es reconeixeran les bones pràctiques que, en matèria d'inserció laboral i d'igualtat, realitzen moltes de les empreses i entitats amb les quals l'entitat col·labora des dels seus programes del SERVEF i del programa Incorpora de l'Obra Social la Caixa. Amb aquesta iniciativa, que compta amb diferents categories, es premiarà a les empreses del territori que faciliten la inserció laboral de persones en situació o risc d'exclusió social.

Aquesta serà la quarta edició d'aquests guardons de caràcter biennal, que es divideixen en sis categories: Bones pràctiques en inserció laboral, Gestió responsable d'empreses, Empresa igualitària en clau de gènere, Empresa o entitat compromesa amb el territori, Empreniment responsable i Empresa integradora, menció especial.

Tota la documentació referent a les candidatures, les bases i el procés d'elecció de les millors pràctiques, es poden consultar en el tauler d'anuncis de la web de Pactem Nord, http://www.consorci.info/tablon-anuncios.html. Les empreses i entitats interessades a participar d'aquests premis poden presentar-se mitjançant auto candidatura, a proposició de la Secretaria Tècnica de Pactem Nord o a iniciativa de qualsevol tècnic/a de ocupació d'aquesta entitat. 

El termini de presentació de candidatures es tancarà el pròxim 15 d'octubre i al finalitzar l’any es realitzarà l'acte de lliurament dels distintius corresponents per a cada categoria, al que hauran d'assistir representants de cada empresa o entitat premiada. 

Amb aquests distintius Pactem Nord reforça la seua línia de treball de desenvolupament territorial en relació a la Responsabilitat Social Empresarial (RSE). En aquest àmbit s'està treballant en el disseny d'itineraris individualitzats amb empreses per a realitzar accions de RSE i l'edició d'una guia de bones pràctiques empresarials.

 

 

Informa Nou Horta. Comarca

Modificat el Dimarts, 26 Juny 2018 13:35

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.