La Mancomunitat exigirà conjuntament l’autobús nocturn en l’Horta Sud

Divendres, 06 Juliol 2018 13:17 Escrit per  Publicat en Comarca-VAL Vist 258 vegades

El  ple de la Mancomunitat de l'Horta Sud ha aprovat per unanimitat, sumar-se a la moció dels ajuntaments de Picassent i Alcàsser per a la inclusió dels municipis en el recorregut de l'autobús nocturn a València, dins de la nova concessió CV-108 València Metropolitana Sud, de la Conselleria de Transport. 

Un projecte iniciat per la Mancomunitat, segons va recordar el president, Carlos Fernández Bielsa, “per completar el transport -especialment nocturn- que garantisca la seguretat i l'oci saludable dels més joves. El que no s'entén és que dues localitats s'hagen quedat fora del servei”.

D'aquesta manera, i en el torn de paraula, tots els representants municipals, i dels partits polítics han tancat files en pro de la comarca. “És moment d'unir-nos i fer fort a la Mancomunitat. Haurien de mirar més a l'àrea metropolitana de València i garantir un transport realment eficaç i segur per a totes les localitats”.

Així, finalment el president i alcalde de Mislata, va proposar formalment presentar, com Mancomunitat de l'Horta Sud, les al·legacions de Picassent i Alcàsser per la seua inclusió en la nova línia nocturna. I en la mateixa línia es va aprovar, després del suggeriment de Fernández Bielsa, treballar per a la convocatòria d'un nou ple a la fi d'aquest mes de juliol que de manera extraordinària presente “totes les propostes i al·legacions per a millorar el transport d'esta comarca”.

 

 

Informa Nou Horta. Comarca

Modificat el Divendres, 06 Juliol 2018 13:19

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.