Diverses associacions de comerç de l'Horta Nord impulsen la iniciativa “Sense comerç no hi ha poble”

Dijous, 03 Gener 2019 11:11 Escrit per  Publicat en Comarca-VAL Vist 117 vegades

En plena campanya de Nadal les associacions de comerç de l'Horta Nord de Meliana, Foios, Massamagrell i La Pobla de Farnals han impulsat a través de FACENORD i el Consorci Pactem Nord la iniciativa “Sense comerç no hi ha poble” per a conscienciar a la ciutadania sobre la importància que té per a l'economia local mantindre viu el comerç de proximitat.

El 2 de gener ha sigut el dia triat per ser el primer dia comercial de 2019. Durant aqueix dia els comerços associats d'aqueixos municipis van col·locar en els seus aparadors cartells de “S'embene” o “Es traspassa” i van apagar les seues llums de 19.45 a 20.00 h. per a mostrar uns carrers sense vida.

El principal objectiu d'aquesta iniciativa ha sigut reivindicar el consum en el comerç local, ja que si es continua evadint la despesa cap a altres models es corre el risc que s'acabe convertint en realitat aquest escenari que s'ha volgut escenificar, simbòlicament. 

 

Informa Nou Horta. Comarca

Modificat el Dijous, 03 Gener 2019 11:21

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.