Pactem Nord celebrarà la IV Edició Biennal dels Distintius Pactem Nord a la Corresponsabilitat Territorial en Matèria d'Ocupació

Divendres, 22 Març 2019 10:00 Escrit per  Publicat en Comarca-VAL Vist 112 vegades

El Consorci Pactem Nord entregarà el dijous 28 de març al Puig de Santa Maria els Distintius Pactem Nord a la Corresponsabilitat Territorial en Matèria d'Ocupació. L'acte se celebrarà a partir de les sis de la vesprada en El Centre Cultural la Marina del Puig de Santa Maria.

 

Es tracta de sis distintius que premien factors com la inserció laboral, la gestió de recursos humans, la igualtat entre treballadors i treballadores, la col·laboració cultural, social o  mediambiental, les noves empreses preocupades per l'entorn i les empreses integradores.

 

L'objectiu d'aquest acte és el de reconéixer la tasca que al llarg d'aquests últims anys han desenvolupat els diferents actors: empreses, associacions, entitats i persones, per a contribuir a millorar les condicions de treball i el progrés de la nostra ciutadania.

 

En l'edició actual s'han presentat 15 empreses de l'Horta Nord de sectors tan diversos com l'alimentació, l'oci, la fotografia, el tèxtil, el metall o la matricería, entre altres.

 

A l'acte de lliurament assistirà la Directora General del Treball Autònom, de l'Economia Social i de la Responsabilitat Social de les Empreses del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, María Antonia Pérez León; la Directora General d'Ocupació i Formació de LABORA, Rocío Briones; el Director General de Responsabilitat Social, Josep Ochoa; el Director General de Comerç i Consum, Natxo Costa; el Director General de Programes Socials de la Caixa, Jaume Farré; i el President del Consorci Pactem Nord i Alcalde de Burjassot, Rafa García, entre altres assistents locals, empresarials i sindicals que formen part del Pacte Territorial d'Ocupació de l´Horta Nord.

 

Les inscripcions per a assistir a l'acte de poden realitzar accedint al formulari d'inscripció que hi ha en el Tauler d'anuncis de www.consorci.info 

 

 

 

Informa Nou Horta. Comarca

Modificat el Divendres, 22 Març 2019 10:01

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.