Les Àrees industrials de l'Horta Sud coneixen l'Acord Comarcal d'Ocupació

Dimecres, 26 Juny 2019 11:40 Escrit per  Publicat en Comarca-VAL Vist 74 vegades

Durant la trobada celebrada en la seu de la Mancomunitat de L'Horta Sud i coordinat pel Fòrum Empresarial de L'Horta Sud, tècnics de l'Acord Comarcal per l'Ocupació de L'Horta Sud van presentar les accions en marxa, alhora que els gestors d'àrees industrials van aportar el seu punt de vista i propostes, donant importància al desenvolupament de la Llei d'Àrees Industrials aprovada a la fi de la passada legislatura.

 

Van assistir a aquesta reunió el coordinador del Fòrum Empresarial de L'Horta Sud Paco Pons, acompanyat per Laura Catalá, Secretària de ASET (Torrent); Pepe González, president de ASIMANISES; Federico Sala, gerent de la Comunitat de Propietaris del P.I. de Picassent; José Durán, president de AESI (Silla), Germán García president de ACESE (Sedaví) i Diego Romá com a gerent de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL).

 

 

Informa Nou Horta. Comarca

Modificat el Dimecres, 26 Juny 2019 11:44

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.