FEPEVAL ingressa en la CEV

Dimecres, 26 Juny 2019 11:53 Escrit per  Publicat en Comarca-VAL Vist 69 vegades

Dimarts passat 18 de juny la Junta Directiva de FEPEVAL va acordar, per unanimitat dels seus membres, sol·licitar el seu ingrés en la Confederació Empresarial Valenciana. D'aquesta manera, les més de 150 àrees empresarials i 6.000 empreses que aglutina FEPEVAL, en tota la Comunitat Valenciana, estaran representades també en la CEV. Per part seua, la Confederació Empresarial Valenciana ha comunicat aquest migdia a FEPEVAL que el seu comitè executiu ha aprovat dita incorporació en reunió.

 

Santiago Salvador, president de FEPEVAL, ha considerat que “el nostre ingrés en la CEV suposa un fet molt positiu per a les àrees empresarials i serà beneficiós tant per a FEPEVAL com per a la CEV”. Segons el parer de Salvador, “aportarem la nostra experiència i coneixement adquirit en 20 anys de treball, així com el nostre arrelament en les tres províncies, aportant idees i participant de les decisions que es prenguen per part de la CEV en defensa dels interessos de l'empresariat”.

 

Per a Salvador, “la unió ens fa més fortes i el nostre ingrés en la CEV, sense perdre autonomia, ens permetrà afrontar amb més suports els reptes pendents de les àrees empresarials, sent una cosa primordial impulsar el desenvolupament de la LLEI 14/2018, de 5 de juny, de la Generalitat, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana”.

 

Per a Santiago Salvador, FEPEVAL, que va complir recentment 20 anys, “manté una evolució contínua de creixement i aquest és un pas més que considerem molt important per a continuar sent la veu i interlocutor de les àrees empresarials davant l'administració pública regional i estatal”. 

 

Partint de les 8 associacions fundadores en 1999, actualment FEPEVAL abasta 40 associacions i entitats, que representen a més de 150 àrees industrials de la Comunitat Valenciana en els quals se situen més de 6.000 empreses. FEPEVAL conjumina els esforços de totes les àrees empresarials davant ajuntaments, diputacions, Generalitat Valenciana, Administració General de l'Estat, i fins i tot, institucions de la Unió Europea, com el Consell Econòmic i Social Europeu. A més FEPEVAL és membre fundador de la Confederació Espanyola d'Àrees Empresarials, CEDAES, des de la qual treballa a primer nivell estatal per a la millora de les àrees industrials en el conjunt d'Espanya. 

 

 

Informa Nou Horta. Comarca

 

Modificat el Dimecres, 26 Juny 2019 11:56

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.