La Mancomunitat ofereix assessorament laboral a vora 1.500 emprenedors a través de l’AEDL

Divendres, 30 Agost 2019 10:00 Escrit per  Publicat en Comarca-VAL Vist 172 vegades

La Mancomunitat de l’Horta Sud ha assessorat vora  1.500 emprenedors durant l’últim any per a oferir-los ferramentes laborals i ajuda per a transformar idees en possibilitats reals de feina. En concret, 1.462 persones han entrat en contacte amb l’Agència de Desenvolupament i Ocupació (AEDL), bé mitjançant  entrevistes personalitzades o en algun dels tallers impartits als 20 municipis que formen la comarca.

 

Més de 800 persones han participat en estes xarrades, que es realitzen a petició dels municipis i que ofereixen assessorament sobre tot allò relacionat amb l’ocupació, des de la correcta creació d’un CV fins la realització d’una entrevista laboral. També s’inclouen orientacions més específiques, en funció de les necessitats del públic assistent, en cites que solen contar amb una mitjana de 30 assistents i que ténen lloc al larg i ample de tota l’Horta Sud.

 

L’altra vessant del treball de l’AEDL és més personalitzada. Mitjançant cita prèvia, es pot obtindre informació directament del agent, que assessora a particulars sobre ofertes de feina, tràmits burocràtics o subvencions. En este any més de 600 persones han assistit a estes entrevistes personals. En elles és possible tramitar qualsevol servei relacionat amb l’autocupació, i des de la posada en funcionament, al 2015, 87 persones han realitzat tots els tràmits per a convertir-se en autònoms a través d’esta oficina.

 

El president de la Mancomunitat de l’Horta Sud i alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, ha manifestat que “una comarca amb més feina és una comarca millor i més desenvolupada” i per això ha argumentat que “el suport de la Mancomunitat a aquells que busquen feina ha sigut i serà constant, ja siga mitjançant l’autocupació o buscant la inserció en el mercat laboral”.

 

“Existeixen moltes ferramentes per a ajudar als desocupats a tindre un futur millor, i és la nostra responsabilitat posar-les a disposició de la gent de la comarca”, ha assegurat el president de la Mancomunitat.

 

 

Informa Nou Horta. Comarca 

 

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.