Pactem Nord impulsa les tecnologies per a la venda online dels comerços de l´Horta Nord

Dimecres, 01 Juliol 2020 09:42 Escrit per  Pactem Nord Publicat en Comarca-VAL Vist 207 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Consorci Pactem Nord ha posat en marxa una nova acció formativa, relacionada amb les noves tecnologies aplicades al comerç de proximitat, centrada en la planificació estratègica ecommerce i el maneig de hootsuite, per a optimitzar el màrqueting i vendes dels comerços de la comarca.


El taller webinar d'estratègies de venda online consta de 2 sessions online, i s'han inscrit 52 comerços d'Alboraia, Almàssera, El Puig de Santa María, Foios, Godella, Meliana, Museros, Puçol, Rafelbunyol, Rocafort, Tavernes Blanques i Vinalesa.


Amb la col·laboració de Facenord -federació d'associacions de comerç i empreses de l´Horta Nord- des de Pactem Nord s'ha estructurat un programa formatiu d'adaptació a les noves necessitats del sector, fonamentalment basat en la digitalització del comerç i serveis, on a més les expertes que imparteixen el taller formatiu realitzen posteriorment una tutoria més personalitzada.


La primera sessió es va donar lloc el passat 25 de juny, i la segona sessió -també online- es produirà el pròxim 9 de juliol.