Episodi de fred a la Comunitat Valenciana

Dimarts, 05 Gener 2021 09:36 Escrit per  Consorci Provincial de Bombers de Valènci Publicat en Comarca-VAL Vist 136 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Consorci Provincial de Bombers de València es manté alerta davant el risc de temperatures molt baixes que es podrien donar al llarg d’esta setmana a la província de València i al conjunt de la Comunitat Valenciana.

 

El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat ha informat al Consorci i a la resta d’organismes implicats que es podria arribar als -5º a l’interior i els 0º al litoral, amb pluges generalitzades entre el dijous 7 i diumenge 10 de gener, que podrien ser neu a les cotes més altes. De moment, l’Agència Estatal de Meteorologia ha emés un avís groc per temperatures mínimes de -2º per al dimecres dia 6 en bona part de la província de València, i s’està atent a les futures actualitzacions per als següents dies.

 

Des del Consorci Provincial de Bombers de València ens mantenim atents a qualsevol avís emés pel CCE, i l’AEMET, en especial els lligats a la cota de neu, per activar tots els protocols i mesures preventives, i participar en les reunions de coordinació que s’hi puguen establir.

 

A més, des del Consorci es trasllada a la població una sèrie de mesures preventives. Es recomana donar especial atenció a ancians i xiquets, evitant que s’hi exposen a baixes temperatures, i s’aconsella un adequat ús dels sistemes de calefacció revistant el seu bon estat i l’aplicació de mesures antiincendis. A més, es recomana seguir les actualitzacions de les previsions meteorològiques enfront de pluges i nevades, i consultar l’estat de les carreteres abans de realitzar cap desplaçament.

 

Informa Nou Horta. Comarca

Modificat el Dimarts, 05 Gener 2021 09:41